Een bewust ondernemer heeft recht op een bewust design!

ik zet mij met Liefde in voor jouw krachtige en gedreven missie

Door mijn jarenlange kennis en ervaring in het grafische- en webdesign vak, ben ik in staat jou bij te staan op een persoonlijke en betrokken manier.

Probleem oplosser

Je hebt waarschijnlijk allerlei ideeën, maar je weet niet goed waar te beginnen of hoe je het moet gaan uitwerken. Maak in dat geval gebruik van mijn kwaliteiten. Ik help je graag.

Frisse ideeën

Voor iedere wens is er een oplossing, samen zullen we zoeken naar de weg hier naartoe. Dat ik was ik doe, ik werk samen, want ik vind het belangrijk dat het jouw idee blijft en dat jij er volledig achter kunt staan.

Ontwerp oplossingen

Uiteindelijk zal ik de gevonden oplossingen vertalen naar de gebruikte huisstijl of ik ontwerp een nieuwe als dit de marktbenadering ten goede komt. In alle gevallen zullen we er samen voor zorgen dat het een succes zal worden.

Branding & design

Al 20 jaar ontwerp ik voor internationaal opererende bedrijven, stichtingen en zelfstandig ondernemers. Daarbij help ik zowel bij enkelvoudige opdrachten als het ontwerpen van de totale branding. Voorheen had ik verantwoordelijkheid over een ontwerpafdeling bij een reclamebureau; als applicatie-ontwerper heb ik Buurtzorg Nederland mogen ondersteunen. Inmiddels heb ik mij alle facetten van het vak eigen mogen maken. Daarnaast ben ik mij meer gaan ontwikkelen in het energetische werk, waardoor ik nu in staat ben mijn intentie op jouw bedrijf of product te zetten en daarmee met mijn ontwerpen een extra bijdrage kan leveren aan een succesvolle uitkomst.

Ontwerpen is samenwerken

Design vraagt verschillende webtechnische & Grafische ontwerp vaardigheden. Voor het ontwikkelen van een compleet nieuw op te zetten bedrijf of product is ook kennis nodig van de diverse Adobe applicaties, interface design, enige kennis van HTML 5, CSS, UI en SEO, etc. Daarnaast vraagt ontwerpen met jou in gedachten afstemming, inlevingsvermogen en sociale vaardigheden. Ik benader je dan ook zeer persoonlijk en stap samen met jou het traject in. Want jij bent het centrum en voor jou wil ik graag het hoogst haalbare resultaat.

REBEL RICHTLIJNEN

 • Als Rebel wil je een positieve bijdrage leveren aan de Aarde en neemt de volledige creatieve vrijheid hier vorm aan te geven.
 • Als Rebel wil jij je inzetten voor groei en verbinding met het wezenlijke zijn.
 • Als Rebel verlangt je zielen te ontmoeten, en te verbinden, vanuit Liefdevol bewustzijn.
 • Als Rebel weet je dat wij een tribe zijn, een familie en dat de mensen die op ons pad komen ons daaraan helpen herinneren.
 • Als Rebel wenst je volwaardig trouw te zijn aan het Hart en dat wat vanuit het Hart aan ons aangegeven wordt.
 • Als Rebel kiest je voor voelen maar zal jij jouw mind ook erkennen als waardig middel tot creatie.
 • Als Rebel wil je steeds focussen op het positieve, oordelen over het negatieve wil je echter achterwege laten.
 • Als Rebel erkend je de diversiteit en rijkdom in mensen en eer je de verschillen die er zijn als prachtig gegeven.
 • Als Rebel geloofd je in het zelf en anderen, daar wij samen een zijn.
 • Als Rebel stelt jij je in dienst van de Bron en Moeder Aarde en dient dit in alles wat het vraagt.
 • Als Rebel zet jij je in om het materiële en de Aarde met elkaar te verzoenen.
Skype us: